انا مسلم
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة . كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.
انا مسلم
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة . كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.
انا مسلم
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

انا مسلم

منتدى اسلامى
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
مواضيع مماثلة
    نوفمبر 2024
    الأحدالإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبت
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    اليوميةاليومية

     

     فراخ كنتاكى-طريقة عمل فراخ كنتاكى

    اذهب الى الأسفل 
    كاتب الموضوعرسالة
    omar007




    عدد المساهمات : 151
    نقاط : 223
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 10/11/2010

    فراخ كنتاكى-طريقة عمل فراخ كنتاكى  Empty
    مُساهمةموضوع: فراخ كنتاكى-طريقة عمل فراخ كنتاكى    فراخ كنتاكى-طريقة عمل فراخ كنتاكى  I_icon_minitimeالجمعة نوفمبر 19, 2010 9:41 pm

    فراخ كنتاكى-طريقة عمل فراخ كنتاكى


    المقادير :
    -فرخة وتقطع على 12 قطعة بعد تنظيفها
    -معلقة كبيرة سماء( دى توابل يتجاب من عند العطار ومتوفرة)
    -مغلقة بهارات
    -1/2 كوب ماء بصل
    -3 ملاعق خل
    -معلقة كبيرة كسبرة ناعمة
    -2 ليمونة
    -ملح - فلفل
    - 4بيضات
    -2 كوب دقيق ذرة ( ده غير الدقيق العادى)
    - دقيق عادى

    الطريقة:

    اجيب الفرخة واغرز فيها السكينة فى جميع جوانبها

    -بعد كده تحطى الكسبرة الناعمة+ماء اليصل+البهارات +الليمون+الخل+الملح+الفلفل فى اناء

    وتخلطيهم جيدا وبعدين تحطى الفراخ وتقلبيها فى الخليط جيدا وتوضع فى الثلاجة من باليل ( تقريبا 12 ساعة قبل الطهى )

    - تانى يو م بقى اجيب دقيق الذرة واحط عيه ملح وفلفل واجيب البيض واضربه واضع بردو عليه ملح وفلفل


    تجيبى الفراخ من التلاجة وتحطيها فى الدقيق العادى اولا وبعدين البيض واخيرا تحطيها فى دقيق الذرة ( علة فكرة دقيق الذرة هو اللى بيخليها مقرمشة )


    وتحمر فى زيت غزير مغلى جيدا على نار عالية ( اول ما تنزلى الفراخ لازم تكون النار عالية وبعد كده توطيها حتى تستوى )

    هتاخد تقريبا 1/2 ساعة على نار هادية
    .................................................. .................................................. .................................................. ................................................



    منقول
    الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
     
    فراخ كنتاكى-طريقة عمل فراخ كنتاكى
    الرجوع الى أعلى الصفحة 
    صفحة 1 من اصل 1
     مواضيع مماثلة
    -
    »  شرح طريقة تجميع الكمبيوتر هارد وير

    صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
    انا مسلم :: قسم الاخت المسلمه :: طبخ - وصفات طبخ - معجنات - حلويات - اكلات شعبيه-
    انتقل الى: